Astma, chochp

Prajem pekny den. Uz asi 20 rokov sa liecim na horeuvedene choroby. Mam vsak dojem, ze choroby sa stale zhorsuju. Bral so Formoterol a Ecobec oba po 2 vstreky-2xdenne. Pretoze som mal neustale plesen v ustach /vzdy som si po vstreku vyplachoval usta/ uzivam teraz Flutiform 2xdenne po 1-vstzreku Stale velmi kaslem a teraz vykasliavam i hlieny Kazdy rok absolvujem kupele vo Vys. Tatrach. Mozete mi povedat ci je spravne nastavena liecba? Za odpoved pekne dakujem

Odpověď odborníka:

dobrý den, léčba je určitě dobrá, otázka je, zda kašel nemůže mít ještě jinou příčinu než CHOPN a astma, např. reflux žaludečních šťáv, kouření (nevím, zda jste kuřák), ale domnívám se, že Váš plicní lékař asi vše posoudil.

MUDr. Zdeněk Skácel
MUDr. Zdeněk Skácel

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: PNEUMO - HOST s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: