Asymptomatická bakteriurie - opakování?

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se může asymptomatická bakteriurie opakovat. Byly mi v moči zjištěny střevní bakterie. Neměla jsem žádné příznaky, ale doktorka mi dala antibiotika na měsíc 3 tablety denně. Kontrolní kultivace dopadla v pořádku. Nebude se u mě asymptomatická bakteriurie opakovat? Chci miminko a četla jsem na internetu, že asymptomatická bakteriurie v těhotenství je nebezpečná. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se opakovat. Obvykle se bez příznaků neléčí. Ale v těhotenství se pravidelně kontroluje a léčí právě kvůli riziku komplikací

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: