Atb a chlamydie

D.den mám rok po infekci. Z různých vyšetření krve infekční odd. imunolog. vyšetření mě byly zjištěny chlamyd pn.udajně nízké hodnotyIgG positivní a IgA slabě posit.(červen)dnes už jen IgG.Nedostal jsem žádná antibiotika.Celý rok jsem nemohl sportovat, po fyz. zátěži slabosti a nezdravá únava.Nevím zda příčinou jsou chlamyd.Proto jsem byl před týdnem na interním odd. kde mi doktor ATB předepsal ale spíš na můj popud. Nevim zda se mám3 týdny trápit. Mužou mít chlamyd.pn.souvislost s jaterní činností, taky nemám vůbec chut na alkohol(ani 1nebo2piva)a těžká jídla.Mohlo by jít o nějaké jiné onem. zatěžující játra,aniž by to z testů(jaterních)nebylo poznat.Mononukl.jsem prodělal, již dřív.Jinak jsem akt.sportovec a tato nemožnost pohybu je dost "blbá"Existuje nějaké další vyšetř.zjištující viry v org.prosím poradte.A co ty ATB na chlamyd.když mám už jen IgG, mam se tím zkusit cpát, má to smysl,když není akt. infekce Díky moc za radu:))

Odpověď odborníka:

Tady je každá rada drahá. Já osobně bych antibiotika v této fázi nemoci nevděla jako smysluplná, ale rozhodně se objednejte na imunologii, kde vám udělají komplexní rozbor imunity těla a doberete se k možným příčinám vašeho oslabení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x