Autoimunitní onemocnění a preventan akut

Dobrý den, mám již dvě autoimunitní onemocnění - celiakii a autoimunitní thyreoditis, přítel je teď nemocný (spála) a já bych se nerada nakazila - mohu užívat Preventan? Případně co jiného lze dělat? Mám obavy, zda je v mém stavu vhodné podporovat imunitní systém a jakým způsobem? Děkuji. S pozdravem Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Preventan Acut můžete užívat, neužívala bych ho dlouhodobě, ale cca1-2 týdny.Dále můžete zkusit např. beta glukany, probiotika /můžete i dlouhodobě/.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: