Preventan akut

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může Preventan Akut ,na posílení imunity, ovlivnit antikoncepci Stodette. Jsem někdy přehnaně opatrná a možná je tento dotaz hloupý, ale mockrát děkuji na odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy,antikoncepce nebude ovlivněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Preventan | Od: Agnieszka | 30.3.2017 15:54
Mám výbornou zkušenost s
Preventanem, a to jak u sebe tak i u
dětí. Na posílení imunity těžko najít
něco lepšího. Ale samozřejmě s tím
souvisí i zdravý životní styl, hodně
vitamínů a tak, to je taky důležité.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: