Autovakcína 2

MUDr. Matoušová zodpověděla můj dotaz ohledně autovakcíny (publikováno 8.10.). Myslela jsem, že autovakcína mi bude zhotovena na kvasinku, ale z kultivace zřejmě vyšla bakterie e-coli (uvedeno na lahvičkách). Na tu už jsem byla dvakrát přeléčena. Pokud byla pro účely autovakcíny znovu vykultivována e-coli, je nutno ještě k autovakcíně přidat jinou léčbu? Např. antibiotika nebo zaváděcí tablety? Momentálně užívám jen 1x týdně gynoflor. Potíže jako pálení a svědění trvají, výtok mám také, ale nezapáchá. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není nutné, autovakcína nastimuluje Vaši imunitu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: