Azithromycin actavis 500 mg

Dobrý den, začala jsem brát antibiotika Azithromycin Actavis, na příbal. letáku je psáno, že se mohou brát s jídlem i nalačno, ale pak jsem se na internetu dočetla, že se musí brát min. 2-3 hod. po jídle, jinak dostatečně neúčinkují. Vzala jsem si je pokaždé tak hodinu po jídle. Myslíte, že se tím jejich účinek může snížit? Beru 3x1 tbl. po 12 hod. a pak za týden zase 3x1 tbl. po 12 hod. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnívám se, že je můžete brát jakkoliv. Hlavně ve správném časovém intervalu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: