Azitrox a alhohol

Dobry den,v nedeli jsem nasadila Azitrox 500.Posledni prasek jsem mela vcera v utery.V sobotu mam svoji rozlucku se svobou,ktera uz se jak doufam nebude opakovat a rada bych si ji uzila naplno.Proto bych se rada zeptala,jestli uz muzu alkohol.Docetla jsem se,ze dobihaji jeste 5dni v tele.Prosim o pripadne konkretni rizika a jestli me to muze nejak trvale uskodit na zdravi.Uz jsem si o tom zde cetla a vetsina doktoru odepise,ze by se to nemelo,coz samozrejmne take vim,ale rada bych vedela,jestli je to opravdu tak vazne a muze me to realne ohrozit.Moc vam dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Myslím si, že by k žádnému poškození zdraví dojít nemělo. Nikdo Vám to ale nemůže stoprocentně předem garantovat.

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouslo vás klíště?  Nechte ho vyšetřit!
Články: Kouslo vás klíště? Nechte ho vyšetřit!
Jednou z možností, jak se...
Hormony působí na každou ženu jinak
Články: Hormony působí na každou ženu jinak
Stimulace vaječníků pomáhá...
Křečové žíly
Články: Křečové žíly
Křečové žíly, varixy nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Články: 10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Tahle přecitlivělost patří...
Letem světem za sexuálními praktikami po celém světě
Články: Letem světem za sexuálními praktikami po celém světě
Už vás nudí stereotypní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: