Azitrox 500

Dd, mám vmezeřený bubínek z rýmy, dr. mi předepsala Azitrox 500 - 3 tablety na tři dny a k tomu i Clarinase (7tbl). V sobotu odjížím na dovolenou do chorvatska, což sjem hlásila. Bylo mi jen řečeno, ať si ucho hlídám před vodou - tedy nepotápět ho. Můžete mi poradit, jak se mám chovat? Co slunce?? V době dovolené budu mít veškeré léky dobrány, ale azitrox prý funguje týden...děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Evo! Fotosenzibilita nepatří k častým nežádoucím účinkům ani u jednoho z vámi užívaných léků, na sluníčko tedy můžete. Azithromycin opravdu působí ve tkáních minimálně týden, po tuto dobu byste tedy měla omezit výraznější fyzickou námahu a nepít alkoholické nápoje.

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: