Bacilonosič

Vnuk 9.9.13, bývá často nemocný, viróza, kašel, rýma teploty, Nechali jsme si udělat vytery, přítel od dcery (strýc) měl streptokoka, dostal open, jak dlouho je pro vnuka jeho kontakt nebezpečný, do negativních výsledků nebo tím že je převlečený ,na testy půjde za týden, nejsou v žádném kontaktu, pouze občasné návštěvy. A souvisí vůbec výsledek vyteru s častými nemocemi vnuka? Když se jedná o běžné virozy a ne anginy?

Odpověď odborníka:

Bacilonosič streptokoka je zdrojem pouze pro vznik streptokokové angíny, není tedy pro vnuka trpícího dalšími příznaky "nebezpečný".

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: