Bacterie pyroli

Dobrý den. Již delší dobu mám alergické reakce v obličeji.Nateču a zčervenám.Alergolog mi doporučil sledovat potraviny.Na nic jsme nepřiši ,rovněž testy na potravinové alergie nic neobjevily.Jen mám hraniční hodnoty bacterie pyroli.Problémy se zažíváním žádné nemám.Mohly by tyto potíže s tím souviset?Je třeba absolvovat gastroskopické vyšetření,jestliže nemám potíže? Alergické reakce se objeví někdy po 3 týdnech,jindy po týdnu.Během 3-4 dnů vymizí.Ani počasí na to nemá vliv/slunce,vítr.../.Užívám Aerius 1-0-0 a Ketotifen al 0-0-1 . Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

U chronické kopřivky se někdy uvádí souvislost s helikobakterovou infekcí žaludku, ale někteří autoři tuto možnost zase striktně odmítají. Takže záleží na tom, jaký názor zastává váš alergolog, zda přeléčit antibiotiky či nikoli. Gastroskopie dle mého názoru není nutná.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: