Bakterie

Dobrý den, je mi 36 let a jsem potřetí těhotná jsem ve30. týdnu a předchozí porody císařským řezem. Chci se zeptat jestli se mám bát bakterie ecoli, která mi vyšla v pochvě na kterou beru čípky macmiror 500. A ještě na bolesti v podbříšku, které nejsou tak časté, jestli můžou souviset s tou bakterii, a nebo že jsem po dvou císařech. Při močení mě nic nebolí. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Bolesti v podbřišku s bakterii nijak nesouvisí a Macmiror je dostatečná léčba nemějte obavy,

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Počet lidí sužovaných...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina plic (2. díl)
Články: Rakovina plic (2. díl)
V časných stadiích je...
Na bolesti hlavy platí změna jídelníčku i homeopatika
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: