Bakterie ze zeme v tehotenství

dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za skvělou poradnu a zároveň se na vás taky obracím s jedním dotazem. jsem v 27 tt a mám doma ještě malou dceru. Včera jí spadl dudlík ve městě na zem a já jsem si to neuvědomila a automaticky ho olízla. Až pak mi došlo, že v těhotensvtví to může být nebezpečné. Prosím vás - hrozí miminku v břiše nějaké riziko??? Měla bych požádat o nějaké krevní testy?? Uplně mě vyděsila představa tisicu bakterii ktere by mohly doputovat k plodu. OMlouvám se za dotaz, ale mOc se bojím...

Odpověď odborníka:

Nebuďte tak úzkostlivá,těhotenství potřebuje hlavně duševní pohodu a klid, téměř jistě vaše gravidita není nijak ohrožena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: