Balanitida kvasinkova

Dobrý den pane doktore, Byla mi diagnostikována kvasinkova balanitida - již 3 měsíce - mast Imacort (2 týdny) následně Canesten (více jak 1 měsíc). Následovalo zmizení (červených fleků).. Po nějaké době červené fleky se objevily znovu. (cukrovka vyloučena). 2x Fluconazol 1 tbl (150 mg) - přeléčen... Pořád se mi objevuje občasné svědění žaludu, + červený flex. Co je prosim nutné dělat? Děkuji mnohokrát za čas.

Odpověď odborníka:

Mohlo jít jen o kvasinkovou superinfekci a základním problémem je třeba ekzém. Rozhodně doporučuji provést stěry z kůže k vyloučení infekční příčiny a v případě negativního výsledku léčit jako ekzém.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
chytra houba | Od: vladimir | 19.4.2015 09:58
zkoušel nekdo na balanitidu chytrou houbu ? je to
ne vsechny možne plísnove problemy...nechci delat
reklamu tak zagooglujte..pry to řeši mykozu u
žen..muže se použít i u mužů? má stim nekdo
zkusennosti ?
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: