Baronova metoda

Dobrý den byl jsem na odstranění hemoroidú baronovou metodou,a mám tři dny po zákroku.Doktor mně upozornil na možné nutkání na stolici a menší bolesti po zákroku.Můj problém je ale takový že mám neustále nutkání močít spojené s bolestí jako kdybych dlouho močení zadržoval je to normální?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleši. Několik dní po operaci můžete pociťovat i tento typ diskomfortu. Předpokládám však, že se to velmi brzy upraví. Pokud by se tak nestalo, nezbyde nic jiného, než kontaktovat Vašeho lékaře, který operaci provedl. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Potíže při vyprazdňování i močení. | Od: Věra 18 | 25.1.2017 16:28
V poslední době jsem měla
odstraněno Baronovou
metodou 7 hemoroidů.První 3
jsem snášela dobře,potom při
dalších to bylo čím dál
bolestivější i v mezidobí.Nyní
mám 2 měsíce po posledním
zákroku a mám bolestivé
vyprazdňování stolice a velmi
časté močení bez pálení.Jakoby
mě něco tlačilo na
moč.měchýř,také bolest v
bederní páteři.Byla jsem před 4
týdny na kolondoskopii,nic
nenašli.Nevím co dělat,je to
nepříjemné.V noci se nevyspím
chodím každé 2 h na moč,moč
prý je čirá.Na stolici chodím 3x
denně a bolí to.Jakoby tam
něco překáželo.
reagovat
re:Potíže při vyprazdňování i močení. | Od: uLékaře.cz | 26.1.2017 14:41
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: