Barrettův jícen

Dobry den,Jsem tyden po fundoplikaci a chtěl bych vědět zda na jinu zustanou změny ktere už mam,změnu sliznice,mam Barrettův jícen potvrzeno histologii.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Ospověď nemůže být 100%. Stav by se měl dosti podstatně zlepšit, protože ubude vstupu žaludeční šťávy do jícnu a tím se velmi podstatně sníží dráždění jícnové sliznice, která je jinou strukturu než sliznice žaludeční. Jistě budete chodut na kontroly, kde se nález jistě ozřejmí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: