Barretův jícen

Dobry den,Před tydnem mi lekař zebral vysledky na histoligii a prokazal se Barretův jícen zanět jicnu navrhnul operaci.Myslite že po operaci mi už rakovina nehrozy?Barretův jícen znamena před rakovinovy stav?Za kolik let mi asi hrozy rakovina nador na jicnu?Děkuji za odpověd Marek.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,jste jistě velice inteligentní člověk,zvyklý pracovat s informacemi.Pravděpodobně jste specialistou ve svém oboru.Moc prosím,spolehněte se na lékaře,jako na specialisty.Otázka diagnosy a další vedení péče u stavů,k nimž patří tzv.prekancerosy,je lékařskými odbornými společnostmi podchycena a centralizována,řídí se doporučenými postupy,které vyváří příslušná odborná společnost.Váš lékař,který diagnosu stanovil,Vám bude průvodcem celým systémem.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: