Benigní fibrom

Dobrý večer,mé 17 ti leté dceři byl zjištěn v prsu benigní fibrom o velikosti 25x11x22 mm.Byla jí doporučena léčba vakuovou biopsií. S tímto způsobem vyjmutí nesouhlasí pan doktor na chirurgii ,kam jsme dostali doporučení od dcery gynekologa.Prý je útvar moc veliký na vyjmutí jehlou a doporučil nám chirurgické vyjmutí a celkové anestezii.Můžete mi poradit co je pro dceru vhodnější?Děkuji za odpověd Doubková

Odpověď odborníka:

V tomto případě bych dal přednost chirurgickému vyjmutí,záleží na jeho uložení, zda bude nutná celková anesthesie nebo zda by stačilo jen místní umrtvení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x