Benigní ložisko v prsu a těhotenství

Dobrý den nedavno pred pul rokem mi diagnostikovali hypoechogeni ložisko oválného tvaru s benigními známkami dr.II paecip.psali jste mi ze to je zrejme vazivová jakasi bulka ktera neskodí.nyní sem tehotna a chci se zeptat jestli to nebude skodit pri tehotenstvi a nebo u kojení jetli to nemá nejaky vliv na t lozisko moc dekuji za odpoved :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství ani kojení toto ložisko neuškodí. Může se stát však, že během těhotenství se ložisko zvětší.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: