Bodavá bolest hlavy

Dobrý den, chtěla bych prosím poradit.Dnes poprvé jsem po celý den cítila strašnou bodavou bolet v oblasti zadní levé horní části hlavy.Jsem týden po léčení antibiotiky na průdušky.Může to být reakce na toto? Děkuji za odpověd.....

Odpověď odborníka:

Dobrý den,bolest hlavy po ATB medikaci není obvyklá.Doporučuji užít běžné analgetikum,kontroly teploty,polo klid.V případě trvání bolestí konzultujte svého praktického lékaře

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: