Bolest a bulky na zadečku po aplikaci dolmina a muscoril

Dobrý den, před 3mi měsíci jsem měla zablokovanou krční páteř. Neurolog mi píchnul k levé lopatce 3 injekce, nevím jaké a pak 5 dní jsem docházela ke své obvodní lékařce na aplikaci injekce Dolmina a Muscoril. Je to téměř 3 měsíce po dokončení léčby a stále mám na místech vpichu injekcí, tedy na pravé a levé polovině zadečku bulky, napřed byly bolest.vé, na pravé straně víc, že jsem si ani nemohla sednout. Když jsem šla, tak mě občas v té pravé polovině zvláště píchlo, až jakoby řezavá bolest. Teď, skoro po 3 měsících mám bulky trošku menší, ale stále jsou a na pravé polovině zadečku mi ta štiplavá bolest slezla o kousek níž, ale stále ji pociťuji při běhu, sedu a při ležení na pravém boku. Už mě to celkem omezuje třeba ve sportu a ty bouličky asi taky nejsou normalní? Myslíte, že sám zmizí tento pozůstatek po injekcích nebo si s tím mám někam zajít? Popřípadě jak asi tak dlouho trvá, než následky po injekcích zcela vymizí? :-) Nevěděla jsem, kterého lékaře a s jakou specializací na tento dotaz vybrat, popř. mě prosím nasměrujte správně, pokud se na toto téma nespecializujete;-) Děkuji moc. Přeji hezký den. Veronika

Odpověď odborníka:

Po nitrosvalové aplikaci některých léčiv může dojít k podobným komplikacím, pokud by obtíže přetrvávaly,mohlo by se provést ultrazvukové vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: