Bolest a citlivost penisu

Dobry den, muj pritel absolvoval jako dite obrizku (nevim zda uplnou ci castecnou) a asi pred dvema roky odstraneni kondylomat s lokalni anestezii. Nyni ma pri castem sexu potize s bolesti zejmena v miste vpichu lokalni anestezie a s velkou citlivosti penisu. Bohuzel je mu casto neprijemny i oralni sex. Da se s tim neco delat? Slysela jsem o pouzivani znecitlivujiciho gelu. Bude ale po pouziti schopen dosahnout orgasmu? A ktery preparat je vhodny pouzit? jde napr. Mezocain gel? Dekuji Vam za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mesocain je možné použít. Při vhodné stimulaci lze určitě dosáhnout i orgasmu. Citlivost může být způsobena zánětem. Jinak se s tím moc pomoct nedá

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: