Bolest a citlivost bradavek

Dobrý den, již delší dobu mám problémy s bolestí v prsou a velmi zřetelně viditelnými žílami na nich. Byla jsem před půl rokem na ultrazvuku, tam se žádný problém nenašel. Před pár dny mě chytla velmi silná bolest a citlivost bradavek. Velmi se mi zvětšily také prsní dvorce. Bolest v prsou mám již asi rok, ale nikdy se mi takto prsní dvorce nezvětšily. Pokud vyloučíme těhotenství, jaká může být příčina těchto potíží? Může to být způsobeno i HA? Užívám lindynette 20. Doporučil byste HA vysadit, nebo změnit? A jaký další problém by to mohl být? Děkuji za Váš čas a za zodpovědění mé otázky.

Odpověď odborníka:

Pokud vyloučíme spolehlivě těhotenství může to skutečně být vlivem antikoncepce,prsy reagují na hormony v ní obsažené,v první řadě bych začal tím nejjednodušším -na měsíc bych vysadil,zda potíže vymizí a podle výsledku postupoval dále příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: