Bolest bederni patere

Dobry den jsem po operaci krcni patere na homolce.Stav byl docela dobry ale jiz delsi dobu se bolest a brneni vraceji.N magneticke resonanci je pry vse v poradku,ale od operace mam problem s pravou stranou bederni bolest je dost silna ale nalez tam neni.Jakekoliv stani,sezeni je pro me utrpeni spatny doslap je vystrel bolesti a nekdy i jisteho ochrnuti trpim pri chuzi.Nevim co to muze byt kdyz nalez je dobry bolest se tyka jen prave strany.Je my37let prosimo radu dekuji vam

Odpověď odborníka:

Pokud pateř zlobí tak zlobí vždy celá, jen někdy více krční a jindy více bederní nebo hrudní. Stav chce velmi přesné vyšetření a vyšetření zobrazovacími metodami a velmi zřejmě i léčbu na rehabilitaci, případně i s hospitalisací a vhodnou lázeňskou léčbu a trvale cílené cvičení.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: