Borelioza?

Dobry den, dcera ma na priehlavku flak, ktory rastie, vyzera, ze je aktivny. Test na boreliozu bol negativny, absolvovala testy imunity, uzivala arko defenses, ale napriek tomu flak rastie, dokonca jej pribudli dalsie dva. Sme uz zufale, momentalne dcera uziva ribomunyl. Mozete nam poradit, o co by sa mohlo jednat? Vopred dakujem za odpoved :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Ingrid, přiznám se, že jakýkoliv exantém je velmi obtížné hodnotit z fotografie. To co lze vidět ale nevypadá jako erytéma migráns při borelioze. Doporučuji vyhledat zkušeného kožního lékaře a stanovit diagnosu. S pozdravem Dr. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: