Borglycerin

  • Dotaz od: Iva Šaršeová
  • Publikováno: 24.6.2009
  • uLékaře.cz

Prosím o informaci, zda není pro mé 14denní vnoučátko nevhodné použití 3% borglycerinu na potírání rtítů - moučnivka. Dcera se "fialce " brání a borglycerin nám byl jako náhradní také doporučen. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Není to nebezpečné, ale stará dobrá "fialka" je prostě zaručená. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: