Břišní kýla

čím dál více mám mám nucení ke kašli a když se rozkašlu s doprovázejícími bolestmi na hrudi v žaludku a někdy tyto bolesti končí pod levou klíční kostí, taktéž postupující až do čelistí. Bolesti se často dostavují po jídlem po tělesné námaze či při stresu. Jsem od po operaci jícnu, který byl poškozen kyselinami z žaludečních šťáv. Nyní žaludeční štávy nemám, jen zůstávají potíže s polykáním, to si reguluji za ty léta vím co mohu jíst a musím jednotlivá sousta v klidu zapíjet, takže zde ty problémy nevidím. To je asi vše, předem děkuji za názor. Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Adamová. Z Vašeho textu není bohužel patrné, na co se ptáte. Proberte potíže se svým praktickým lékařem - kašel, bolesti a další popsané příznaky mohou mít mnoho příčin a je nutné, aby je zhodnotil lékař, který Vás zná.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Trápí vaše oči alergické příznaky? Jen studený obklad nestačí
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Články: Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Mezi příznaky "nespecifické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: