Brýlovitý hematom a pád ze žebříku

Po pádu ze žebříku hlavou na žulový schod silné krvácení z povrchové rány. žádné příznaky otřesu mozku ale za dva dny brýlový hematom. Je to nebezpečné ? Díky

Odpověď odborníka:

Hezký den Pavle, bude jistě nutné navštívit nyní urychleně chirurgickou pohotovost a provést alespon RTG lebky, příště po podobném incidentu doporučuji toto vyšetření ihned! Brýlovitý hematom může, ale nemusí mít závažnou příčinu a je skutečně nutné tuto příčinu na chirurgii stanovit, resp. závažnou diagnozu vyloučit. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: