Budoucnost s kolenem

Dobrý den, jsem 4 měsíce po artroskopii kolene.Měl jsem rozdrcenou chrupavku (15 úlomků) a ještě 1cm chrupavky museli odstranit.Od operace mně 12x vytahovaly výpotek a konečně snad naposled,takže můžu ukončit pracovní neschopnost a připravit se na píchání výživy do kolene.Pan ortoped říkal,že mě čeká 10 injekcí.seznámil mě s tím,že už si s kolenem nezaběhám a v budoucnu nebudu možná zvládat i zaměstnání.Moje otázka zní jestli to bude opravdu tak vážné?je mi 24 let a dělám strojníka na tvářecí lince.Na pohyb né nějak moc náročné.Jenže nyní jsem dostal svělou nabídku práce jako automechanik.Potřeboval bych vědět jestli má cenu měnit zaměstnání abych po půl roce nezjistil,že na koleno je velká námaha a nebudu to zvládat.Děkuji za jakýkoliv názor

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Váš stav bude možno posoudit až po dopíchání kloubní výživy , pak lze rozhodnout jaké práce budete schopen . Prognoza je vlemi nejistá

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: