Bušení srdce v době těhotenství

DOBRÝ DEN,PANE doktore-včera jsem Vám posílal dotaz-pro vysvětlení-těhotná ještě nejsem,ale vysadila jsem na radu gynekologa antikoncepci.A právě by mě zajímalo,když otěhotním,jestli by toto bušení mohlo ohrozit miminko.Velice děkuji Mejsnrová Zuzana

Odpověď odborníka:

Po otěhotnění budete mít interní vyšetření,bude li potřeba zopakuje se i kardiologické a nikde není řečeno,že by se potíže,které jste měla by musely opakovat,nedělejte si zbytečně obavy předem příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: