Bušení srdce v noci , studený pot , třes

Dobrý den , po normalním dnu v práci a cvičení v posilovně(cvičil jsem prsa a triceps standartně s klasickýma vaham pro mě jako pro pokročilého cvičence) mě těsně před mi spaním bušilo srdce jako o závod , měl jsem studený pot a třásl jsem se.Od té se přes den necítím zdravě.Občas slyším i jakési kručení(jako v žaludku když máte hlad) u srdce.Občas mám nepříjemný tlak v hlavě. Den po té co se mi ti stalo se tento stav opakoval v 5 ráno. Okamžitě jsem vyrazil na pohotovost.Ekg i krev jsem měl v pořádku , pouze zvýšené množství červených krvinek.Poté jsme podstoupil ultrazvuk srdce a 24h holter , to vše jsem měl v pořádku.Opravdu už nevím kam se mám obrátit , praktická doktorka mi řiká , že je to nesmysl a předepsala mi neurol(tento den).Nevím kam na koho se mám obrátit když nevím co mi je.Dnes také cítím takový tlak u páteře , domníval jsme se , že bych mohl mít něco skříplého a nebo si to pouze myslím abych si to nějak oduvodnil , protože nevím co to může být , když všechny vyštření srdce byli v pořádku.Přece neni normální se v novi vzbudit třást se a mít studený pot v několika dnech.Velice špatně se mi usíná a když se m v novi probudím slyším jak mi hlasitě tluče srdce.Je mi 21 let a pravidelně posiluji.Nějaká nápady co mi je ? Kam bych mohl jít na vyšetření ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím jestli další vyšetření něco přinese. Možná jste jenom přetrénovaný. Znám případy, kdy si lidé odpočnou, např. 2 týdny a uvidí se. Více mě nenapadá.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x