Chlamydie

Dobrý den, již nějákou dobu mám zaznamenávám uzliny v pravém třísle (sonografie odhalila velikost okolo 15mm). Uzliny nejsou vyloženě bolestivé, spíše je někdy pouze cítím. Zvýšenou teplotu nemám, úbytek na váze taky ne, únavu nepociťuji. Byl jsem na krevním odběru u praktického lékaře, který ve výsledcích nic nezaznamenal. Chtěl bych se Vás tedy zeptat, zda-li je možná nákaza Chlamydiemi? Ve zprávě z ultrazvuku jsem měl pouze napsáno 2 větší uzliny v pravém třísle okolo 15 mm a nic více. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Na chlamydie to nevypadá, ke zvětšení uzlin stačí jakákoliv infekce ve spádové oblasti případně i po vyšší fyzické námaze,ale ty rychle mizí,15 mm není žádné velká hodnota asi bych si je nechal zkontrolovat s odstupem i laboratoř na zánětlivé parametry. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x