Chlamydie

Dobrý den, pane doktore, bral jsem pro Chlamydie 10 dní atb Doxymykoin. Na stěru mi po třech týdnech nic nenašli. Myslíte, že je to skoro jisté? Jestli je nemám někde zapouzdřené a spící a tudíž neaktivní a nemohli je najít. Ještě bych se rád pozeptal, jestli je kondom dostatečně spolehlivou ochranou před přenosem. Děkuji za Váš čas.

Odpověď odborníka:

Po vybrání antibiotik a negativních stěrech můžete být bez obav a kondom když je neporušený je dostatečná ochrana. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x