Chlamydie po léčbě

Dobrý den, byly mě diagnostikovány chlamydie trachomatis. Byl jsem přeléčen na chlamydie antibiotiky. Po měsící a půl jsem šel na testy (kde my dělali z penisu výtěry) na kožní, které byly v pořádku. Chci se zeptat je nějaká možnost, že bych mohl dále nakazit někoho jiného. Že by se mohla stát chyba v těchto testech. Mám takový divný pocit a nechci někomu přitěžovat. Možná jsem jen paranoidní . Děkuji za vstřícnou odpověď :)

Odpověď odborníka:

Pokud máte stěry negativní, tak je předpoklad, že jste vyléčen a nikoho nemůžete tedy nakazit!

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: