Chrání pilulky i v týdnu kdy je neberu?

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci.. po 21 dnech užívání antikoncepci vysazuji na týden a poté začínám brát další platíčko. Chci se zeptat zda jsem chráněna před otěhotněním i v týdnu kdy pilulky neberu. Měla jsem s přítelem sex den po skončení menstruace a první pilulku se si brala až další den, je možné otěhotnění? děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, chráněná jste i v době pauzy mezi platíčky.můžete být v klidu:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: