Chřipka a kojení

Dobrý den, dostala jsem chřipku- nic divného. Ale problém je, že mám sedmi-týdenní miminko, které plně kojím. Nechytí to ode mne? Můžu si vzít paralen na snížení horečky? Děkuji JS.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jiřino, přeji Vám dobrý den! Mateřské mléko je plné ochranných látek a tak od vás prostřednictvím mléka miminku nebezpečí nehrozí. Uděláte však nejlépe,. když k němu budete nosit roušku (často měnit!). Roušky koupíte v lékárně. Paralen si neberte, pokud nemáte vysokou horečku. Pokud jej vezmete, tak dodržte maximální odstupy mezi paralenem a kojením.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: