Chronicke anginy

Dobrý den, chtěla bych se informovat, jak lékař bez výtěru z krku pozná, zda se jedná o virovou nebo bakteriální angínu. Vždy jsem na angíny užívala ATB. Na angíny trpím odmala, je mi 21 let a nevím, zda podstoupit vytržení mandlí, či nikoli. Angín mám do roka tak 5. Jak mnoho je při chronických angínách účinné užívání homeopatik? Jaké mohou nastat problémy při odstranění krčních mandlí? Děkuji za radu.Fialová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pozná se to na mikrobiologii podle kultivace. K homeopatikům lze říct asi toto, většina lékařů jim nevěří a dávají přednost "klasické" léčbě. Mezi komplikce po operaci patří krvácení, dočasné ztráta hlasu, otok krku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: