Cirkumcize

dobrý den, 30.8. letos mi urolog provedl obřízku, nateklo to celkem hodně. ale otok odezněl 1.9. kolem 4 ráno. ´pak se kůže stáhla na obou stranách penisu, jak je na fotografii. JE NĚJAKÉ ZDRAVOTNÍ RIZIKO DO BUDOUCNA ? LEDOVAL JSEM TO CELKEM DO 31:8. ŽALUD MI PŘIPADÁ obouchaný od textilu (spodní prádlo, ale močím noormálně. TED TO VYPADÁ TAKLE VIZ FOTO děkuji za odpověd zbycho martynek

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Fotografie bohužel není zřetelná, ale pokud se rána dobře hojí a nemáte bolesti ani problémy s močením je vše jak má být a ze žádného rizika do budoucna nemusíte mít obavy. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x