Citlivost malíkové hrany

Dobrý den, potřebovala bych poradit, už nevím co mám dělat, před třemi měsíci se mi objevila bolest z vnější strany chodidla zřejmě špatným šlápnutím a asi i z pracovních bot s bolestí jsem chodila ještě dalších 14 dní do práce , ale už se to nedalo vydržet a šla jsem na pohotovost, na chirurgii mi udělali rtg nohy, lékař řekl že tam nic není vidět že není nutná sádra a nohu mi ovázali s tím že má být v klidu bez došlapu, promazávat a ledovat chodit o berlích. (V nálezu citlivost malíkové hrany) S toho byli 3 měsíce nemocenské a chodila jsem 10 dní na magnetoterapii, marodní jsem ukončila po 3 měsících s tím že už zkusím jít do práce abych věděla jestli to zvládnu ale bolest neustupuje, zaměstnání mám takové že celé dny jsem na nohou. Bojím se aby bolest vůbec někdy přešla a já mohla zase chodit bez kulhánía bolesti.. Děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je bolest takto výrazná, dporučuji provést opakované vyšetření u lékaře, případně se doplní rentgen v jiných projekcích, aby se skutečně vyloučilo, že noha nebyla zlomená. Případně je také možnost, že bolesti mají jiný původ (artrotický, artritický)- nutno rovněž dovyšetřit.

MUDr. Šárka Kralíková
MUDr. Šárka Kralíková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: I. chirurgická klinika Všeobecné fakultní nemocnice v Praze

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: