Citlivost po cisteni kanalku

Prosim Vas moc o radu pane doktore. Predem dekuji za vas cas. Pred cca 2 mesici mi po bolesti zubu byly vycistene 4 kanalky. Byly vyplneny a zub zablombovan. Zub je citlivy na dotek tvrdym predmetem, treba kartackem, ci prstem. NE pri skusu ani pri studenem/teplem. Odjizdim do zahranici a jsem zoufala. Nevim, jestli to je jen post reakce po zakroku a zmizi nebo neco jineho... Jste moc laskavy a dekuji Vam za pomoc. Adela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poklepová reakce po zákroku někdy může přetrvávat delší dobu, 2 měsíce jsou ale opravdu již dlouho. Bohužel bez RTG snímku nejsem schopen říct, jaký je problém (zda je provedená endodontická léčba opravdu úplně v pořádku). Zkuste si obstarat a zaslat RTG snímek, pak lze určit postup. S pozdravem MUDr. Martin lamm

MUDr. Martin Lamm
MUDr. Martin Lamm

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá zubní ordinace Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: