Clostilbegyt-bolest vaječníků

Dobrý den. Můj lékař mi předepsal clostilbegyt 1tbl denně. nyní jsem 10DC a už 2 dny mám pozitivní OU testy. A bolí mě vaječníky. Pan doktor si mě bohužel nepozval na žádný kontrolní UTZ. Bojím se, že uzrává více folikulů Nechci dvojčata! Myslíte, že bych k němu měla jít a UTZ si vyžádat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po Clostilbegytu může dojít k dozrávání více folikulů najednou. Ultrazvuk samozřejmě může být proveden, ale nijak zásadně se tím situace pro Vás nezmění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Články: Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Přestože si řada z nás...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vaginální výtok: poznáte, co je normální, a co už ne?
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: