Clostilbegyt- dvojčata?

Dobrý den pane doktore. Můj gynekolog mi předepsal clostilbegyt na 1 cyklus. Měřím si BT a děám OVU testy. Proto si mě nepozval na UTZ. Ale já se strašně děsím možnosti vícerčat. Je opravdu velká šance mít například dvojčátka? Nikdo z rodiny je neměl. Kdybych na UTZ šla, bylo by vidět, kolik dorostlo folikulů, ale takhle je to asi loterie. Bojím se.

Odpověď odborníka:

Je skutečně pravdou, že u tohoto přípravku je výskyt vícečetných těhotenství vyšší než u průměrné populace.Ale nepodléhejte panice, není to pravidlo. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: