Co po odstraneni kondylomat

dobry den, pred casem mi byli chirurgicky odstraneny kondylomata z konecniku. jak mam dale postupovat s novou stalou partnerkou, hrozi riziko infekce bez pouziti kondomu nebo uz budu muset stale pouzivat kondom? co kdyz budu chtit deti? sem dozivotni prenasec?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych i nadále používat kondom, neboť existuje riziko přenosu viru na partnerku. Co se dětí týče, kondylomata nejsou překážkou k početí. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: