Problémy po odstranění kondylomat

Mam 6 dni po odstranění kondylomat. Četla jsem, že špinění a slabé krvácení je v pořádku, ale chtěla bych se zeptat, jestli je normální i bolest? Cítím bolest v místě, které lehce krvácí a i tupou bolest na ostatních místech..děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Mirko, zaleží i na tom jak vám kondylomata odstraňovali. Pokud pomocí skalpele, či vypalováním, tak to bolet opravdu může i několik dnů po zákroku a je to vrámci hojení drobných ranek, které při odstranění vzniknou. Zkuste si to častěji oplachovat studenou vodou a hodně větrejte. Máte od zákroku už 6 dní, takže bych doporučila navštívit lékaře, pokud bolest do dalšího dne neustoupí. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: