Krvácení po odstranění kondylomat

Dobrý den, před 2 dny jsem byla na odstranění kondylomat v pochvě a jemně krvácím. Chci se zeptat zda je to normální a jak dlouho mohu krvácet. Není to tak moc jako při menstruaci, ale není to ani špinění.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, špinění či slabé krvácení po odstranění kondylomat je normální, může přetrvávat ještě několik dnů. Pokud by krvácení příliš zesílilo, či by nastaly další obtíže, vyhledáte lékaře.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: