Coaxil a seroxat

Dobry deň pani Doktorka Chcem sa opýtať na Váš nazor na lieky Coaxil a Seroxat v liečbe OCD.Niekde som čítal že pri liečbe Coaxilom sa dá veľmi dobre zabviť sa aj lexaurinu

Odpověď odborníka:

Viktore, paroxetin (Seroxat) je vhodný lék k léčbě OCD, u Coaxilu tuto zkušenost nemám. Ten spíše předepisuji u mírných depresí a depresích u lidí závislých na alkoholu, kde má při dlouhodobém užití i významný vliv na zlepšení paměti.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: