Codein

Dobrý večer, už dva týdny mě trápí kašel, šla jsem za svojí lékařkou a ta mi předepsala Codein Slovakofarma jednu tabletku večer. Vzala jsem si tabletku asi tak hodinu před tím, než jsem šla spát a vše v pořádku, ale ráno, když jsem vstávala (v 7 h.) se mi cca za půl hodiny udělalo strašně špatně se silným pocitem na zvracení a takto už je to třetí den. Nevím, co si mám myslet. V lékárně mi bylo řečeno,že lék anitikoncepci nijak neovlivňuje a nejsem jsi vědoma toho, že bych snad udělala nějakou chybu v užívání, ale nejsem si jistá jestli mi ranní nevolnost může způsobovat Codein. Myslíte, že mi může být nevolno až ráno a ne hned večer ? Jsem trochu nejistá. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud byl vzat večer,ranní nevolnost bych mu nepřičítal,bude mít pravděpodobně jiný důvod, a účinek antikoncepce nesnižuje. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: