Cystoskopie

Před lety jsem podstoupil cystoskopii rigidním cystoskopem. Od té doby mám slabý proud moči a rozšířené ústí močové trubice. Jsou tyto následky normální? Dá se s tím něco dělat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po každé instrumentaci v močových cestách je riziko poranění močové trubice a její zúžení. Při potížich je vhodné došetření problému a léčba je obvykle možná

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: