Děložní čípek

Byla jsem na preventivním stěru z děložního čípku Doktorka uvedla, že jsou na čípku změny mám přijít na kontrolní stěr za 3 měsíce Může to znamenat "začátek" rakoviny děložního čípku ? Co mohu udělat ? Dá se nějak léčit již teď ? Je mi 32 let má cenu se ještě očkovat proti HPV viru ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano může, ale nemusí. Zkuste zdravě jíst, zařadte hodně brukvovitých rostlin /brokolice, kapusta, růžičková kapusta atp/, nebo si pořídte doplněk stravy Indonal, který tento extrakt obsahuje. O očkování uvažovat můžete, i když se názory na něj v tomto věku různí. Vyčkejte do další kontroly, věřím, že to bude v pořádku, taky byste měla být doléčena na všechny poševní infekce, ty mohou také dráždit sliznici čípku ke změnám. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: