Děložni čipek

Dobrý den, jsem ve 26.tt, mám tři tydny po cerkláži, klidovy režim, magnesium. Tak vice jak po cerkláži jsem samovyšetřením dělož. čipek nenahmatal, nyní ale dělož. čipek lehce nahmatám, dokonce i steh, vypadá to, jako by čípek byl nizko v pochvě. Chci se zeptat, co to znamená a zda mám mít obavy? Občas když ležim, pak vstanu a delší dobu stojim, nebo sedím u lekaře, tak mě pobolívá stydká kost v oblasti tak močov. trubice. Jiné problemy nemám. Předem moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pobolívání stydké kosti v graviditě je normální, posouzení čípku by jste raději měla nechat na gynekologovi, neodborným vyšetřením můžete způsobit více škody než užitku příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte rozdíl mezi astmatem a zánětem průdušek
Články: Poznejte rozdíl mezi astmatem a zánětem průdušek
Zánět dýchacích cest je...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Chlamydie mohou být příčinou vzniku onemocnění kloubů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trávení jako zrcadlo stresů
Články: Trávení jako zrcadlo stresů
Trápí vás dlouhodobě...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Při bolestech spojených s rakovinou pomáhají masáže
Články: Při bolestech spojených s rakovinou pomáhají masáže
Pokud jste již někdy byli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: